Mora páraelszívó

Mora páraelszívó a modern konyhákba

A termék nem hiányozhat a konyhai berendezések közül. A Mora páraelszívó ventilátor motorral rendelkezik, így kiszívja a légtérből a felesleges gőzt és a szagokat. Könnyen beépíthető a konyhabútorba az esztétikus kialakításának köszönhetően. Az elhelyezésekor érdemes néhány dologra odafigyelni.

Az elvezetés lehetőleg röviden és egyenesen történjen. Ez azért fontos, mert a kivezetett levegő így egyenletesen áramlik. Mivel többféle méretben és erősségben van jelen az üzletekben, a kiválasztásánál érdemes az helyiség adottságait szem előtt tartani. A Mora páraelszívó működés közben halk, így egyáltalán nem fogja Önt zavarni. Három fokozatot találhat meg rajta, így minden alkalommal a szükségest kapcsolhatja be.

A LED világítás gondoskodik a megfelelő fényviszonyokról. A karbantartásáról nem szabad megfeledkezni! Ha nincs rendszeresen tisztítva, akkor a szennyeződések, zsírfoltok miatt könnyedén eltömődhet. A Mora páraelszívó ápolására választhat különféle speciális tisztítószereket és kendőket, amelyek nem tesznek kárt a felületében.