munkaruházati bolt

Munkaruházati bolt kiváló termékekkel

A megélhetés egyik alapvető feltétele, hogy pénzt szerezzünk, amivel finanszírozni tudjuk a mindennapi kiadásainkat. A feladat gyakran nem egyszerű és olykor még komoly sérüléseknek is ki lehetünk téve a feladatvégzések során. Pontosan ezért, ha bizonyos szakmákban dolgozunk, akkor első lépésben a munkaruházati bolt legyen felkeresve! Itt könnyedén rábukkanunk olyan speciális holmikra, amelyek hordásával megelőzhetőek a kisebb-nagyobb sérülések kialakulása.

Gondoljunk csak bele, hogy mennyire kitettek vagyunk már csak akkor, ha a saját kertünkben munkálkodunk! Mivel éles szerszámokkal dolgozunk, bármikor megvághatjuk a kezünket vagy a lábunkat. A munkaruházati bolt kínálatában kiváló kesztyűk, nadrágok, átszúrás elleni talppal ellátott cipők, gumicsizmák várnak ránk. Természetesen mindez csak a jéghegy csúcsa, hiszen a munkaruházati bolt speciális esetekre ajánlott viseletet is kínál ipari és laboratóriumi körülmények között dolgozóknak ugyanúgy. A szabványoknak eleget tesznek ezek a felöltők.

Munkavédelmi sisak a fentről érkező veszélyek kiszűrésére

Legyen az egy műhely, raktár, építkezés, vagy más ipari környezet, ahol dolgozunk, olykor a veszélyforrások teljesen észrevétlen módon közelítenek meg bennünket. Elég egy apró kavics vagy kisebb szeg, ami lehullik sok méter magasból, a sérülés esélye ilyenkor fokozottan magas. A munkavédelmi sisak viselésével általában elejét vehetjük az ilyen jellegű baleseteknek. A gyártók magas színvonalon dolgozták ki a fejfedőket, hiszen jól tudják, hogy a biztonság mellett, a kényelem legalább annyira fontos tényező.

A Quartz Up IV munkavédelmi sisak nagy ellenállású polipropilén (PP) összetevőből épül fel. Azon túl, hogy az ultraviola sugárzással szemben jól teljesít, még szellőzést is biztosít. Az izzadás kialakulását egy szivacsos betét hivatott megelőzni. A fejmérethez több ponton igazítható, az innovatív ROTOR rögzítési rendszerrel. Igényre szabva, eltérő színekben kapható. A munkavédelmi sisak legalább 5 éven keresztül kell magas ellenállóságot tanúsítson.