paróka mindennapos használatra

Paróka mindennapos használatra szintetikus és természetes hajból

Egy bizonyos kor után bizonyára minden nő tisztában van azzal, hogy a szép és dús hajat nem szabad készpénznek venni. Persze a fiatalos és kifogástalan megjelenésről nem kell lemondani, hiszen a paróka mindennapos használatra bizonyos szinten visszaadja az elvesztett hajszálainkat és persze az önbizalmunkat.

A változókorban sokan küzdenek hajhullással, azonban a vékony, gyenge hajkorona már a fiatalabbakat is érintheti. Az alopécia, azaz a foltos hajhullás is jelentős lelki megterhelést ró az érintettekre. A Rose Hair Stúdióban megvásárolható paróka mindennapos használatra szintetikus változatban és 100 % természetes hajból készült kivitelben is kapható.

Bátran használhatja bárki, mivel mindennapos alkalmazás során sem károsítja az eredeti hajat, a fejbőr pedig szabadon lélegezhet alatta. A paróka mindennapos használatra ugyanakkor tökéletesen illeszkedik a viselője fejformájához. A csodaszép paróka típusokat a Rose Hair Stúdió vendégeinek lehetőségük van kellemes, nyugodt környezetben felpróbálni.