gyerek bicikli

Pedál nélküli gyerek bicikli

A megfelelő mennyiségű mozgás létfontosságú az egészség megőrzése érdekében. Minden életkorban fontos, ezért érdemes mindig nagyon odafigyelni rá. A gyerek bicikli az egyik legjobb eszköz arra, hogy a kis energiabombák egészségesen és szórakozva mozogják ki magukat.

Már másfél éves kortól használható, ezért a kezdeti, de már biztosabb léptecskéktől kezdve, az első, „komoly” bicikliig végigkíséri a kicsik útját. Remekül támogatja a koordinációt, koncentrációt és hihetetlenül egészséges mozgásformát biztosít, hiszen a használójának minden izmát átmozgatja. A gyerek bicikli egész évben hajtható az udvaron, parkban és a lakásban is, így tulajdonképpen kettő az egyben eszköz, hiszen kültérre és beltérre egyaránt alkalmas. Játék és sporteszköz egyszerre.

Mondani sem kell, hogy ezáltal nemcsak a különböző készségeket támogatja, hanem az egészség megőrzésében is nagy szerepet játszik. A lábbal hajtható gyerek bicikli ugyanakkor nagyon jól kihasználható, mivel „igazi”, pedálos bicajra inkább csak 3-4 éves kor után van szükség.