Tartós manikűr lakkzselével

Még a nagyon összeszedett emberekkel is megtörténik, hogy nem jutnak el a manikűröshöz feltöltetni a körmeiket. Ilyen és még sok más esetben segítséget nyújthat a lakkzselé. Miért olyan fantasztikus anyag ez? Zselével dolgozni nem mindenki tud, ez inkább a profik területe. A gél lakkal azonban azok is könnyedén elboldogulnak, akiknek nincs a vérükben a körömépítés.

Ez annak köszönhető, hogy ugyanolyan könnyen felvihető, mint a hagyományos körömlakk. Nagyon jól terül, könnyű vele dolgozni. Azonban nemcsak ezért olyan felkapott a lakkzselé az utóbbi időben. A könnyű kezelhetőség mellett, a tartósság is nagyon vonzóvá tette, hiszen hosszú hetekig is gyönyörű, csillogó manikűrt biztosít.

Azt viszont tudni kell, hogy a lakkzselé igényel pár olyan kelléket, amely talán nem minden háztartásban található meg. Az egyik ilyen az UV vagy LED lámpa. Mivel ez az anyag nem levegőn szárad, feltétlenül szükséges egy ilyen lámpa. Ahogyan a lámpa, úgy a gél lakk is megvásárolható a gellakk.com webáruházban.