vágókorong

Vágókorong rozsdamentes anyagokhoz

Az inox alapanyagú eszközök vágása megköveteli a megfelelő szerszámot, a legtöbb esetben a sarokcsiszolót és az ehhez tartozó tárcsát. Az Expert for Inox vágókorong nagy teljesítményű vágást biztosít. A nagy keménységű alumíniumoxidból gyártott tárcsa mindennel megbirkózik, ezért a szakemberek hű társa számtalan helyzetben.

A vágókorong felépítése mindenképp említést érdemel, ugyanis a vágás közben keletkező hőt speciális alapanyagokkal tudja csökkenteni. Ennek is köszönhető a páratlan felületminőség, társítva a tárcsa strapabírásával. Vasat, klórozott töltőanyagokat és természetesen kéntartalmú matériákat sem tartalmaz.

Azért, hogy még biztonságosabb legyen vele a munka, üvegszál hálóval van felszerelve. A Standard for Inox vágótárcsa a megbízható választás rozsdamentes anyagok megmunkálásához. A vágókorong tervezésekor direkt a rozsdamentes anyagokhoz tervezték a kelléket.

Sima fémekhez pedig remek választás a Bosch Metal vágókorong. Nagyon sokféle anyagban biztosít nagy teljesítményű és gyors vágást. A speciális csiszolószemcse-keveréke miatt sokféle matériához bevethető, igy ezt a tárcsát fémek, rozsdamentes anyagok, nem vas fémek, tégla, kerámia és műanyagok vágásához is nyugodtan lehet használni.

Mini körfűrészlap a kisebb helyekre

Gyakran szembesülnek azzal a szakemberek, hogy a megszokottnál keskenyebb, szűkebb, kisebb helyeken kell dolgozniuk, vágniuk, csiszolniuk vagy darabolniuk. A kis flex ekkor jó szolgálatot tehet, de csakis akkor, ha a mini körfűrészlap is kéznél van.

Az Expert for Aluminium körfűrészlap biztosan beválik, főleg akkor, ha akkus szerszámról van szó. Miért? Mert ez képes a kisebb akkumulátoros szerszám üzemidejét a maximálisra növelni. Ennek köszönhetően pedig nem kell megállni 2-3 óránként a töltéssel foglalkozni.

A mini körfűrészlap elképesztően vékony alapteste a súrlódást és az anyageltávolítást is csökkenti, ami kevesebb energiafogyasztást eredményez, illetve garantálja a sima és könnyű vágást. A MicroteQ keményfém fogazat is említést érdemel, hiszen kimagasló teljesítményt és hosszú élettartamot nyújt  a nemvasfémek megmunkálásánál.