Baseus töltő

A Baseus töltő az utak kísérője

Vannak olyan emberek, akikről elmondható, hogy a napjuk legnagyobb részét az autóban töltik. A sofőröknek, futároknak vagy az olyan ügynököknek, akiknek rendszeresen utazniuk kell, egy Baseus töltő beszerzése nagy segítséget jelent. Ez a kétfunkciós töltő akár telefontartóként is használható, amit az autónak a szellőztetőjébe lehet rögzíteni, akár egy kézzel is.

A telefontartó Wireless töltéssel rendelkezik, ami minden vele kompatibilis készüléket tölteni fog. Ma már a legtöbb telefonban találunk ilyen lehetőséget, így a kábelekkel sem kell tovább bajlódni. Alapjáraton 10 W teljesítménye van, azonban automatikusan felismeri a ráhelyezett telefont, ezáltal ha egy készülék nem engedélyezi a 10 W-ot, a töltő kevesebbel fog működni, ezzel elkerülve a lehetséges problémákat.

A Baseus töltő nevezhető új intelligens technológiának is, ami megkönnyíti az utakon eltöltött órákat. Mindenkinek jól fog jönni a használata, mivel a könnyű kezelése kényelmessé teszi és praktikussá. Már 8000 Forintért beszerezhető!