Honeywell CO érzékelő

A Honeywell CO érzékelő védelmet garantál

A szén-monoxid színtelen, szagtalan és íztelen anyag, amit sok háztartási készülék képes előállítani, nem megfelelő működés esetén. A Honeywell CO érzékelő biztonságosabbá teszi az otthonát. Rendkívül megbízható eszköz, ezért nem véletlen, hogy nagy iránta a kereslet. A kompakt, falra szerelhető készülék képes detektálni a levegőben lévő szén-monoxid koncentrációját.

Amennyiben egy bizonyos érték fölé emelkedik, a szerkezet hangos riasztást ad, szóval figyelmezteti a veszélyre. A Honeywell CO érzékelő elektrokémiai cellát használ a detektáláshoz. Rendszeresen önellenőrzést végez, garantálva ezzel a megbízható működést. Folyamatos tesztelésen megy keresztül és teljes mértékben eleget tesz a legmagasabb biztonsági szabványoknak.

Úgy lett tervezve, hogy könnyen telepíthető és kezelhető legyen. A Honeywell CO érzékelő élettartama több év, így nagyszerű befektetésnek nevezhető minden szempontból. Ha szereti a kényelmes megoldásokat, akkor rendelje meg az interneten keresztül és éljen a házhozszállítás lehetőségével!