városi hátizsák

A városi hátizsák kiváló a modern urbánus stílus követőinek

Léteznek olyan táskák, amik egyszerre stílusosak és praktikusak, illetve sok minden elfér bennünk. Az ilyen modelleket napjainkban a nagyon találó városi hátizsák elnevezés alatt forgalmazzák, többek között számos modell érhető el ebben a termékkategóriában a nomadbag.eu webáruházban is.

Mindegyik városi hátizsák erős, strapabíró anyagból készült, ennek köszönhetően alkalmas a mindennapos használatra, legyen szó szabadidős tevékenységekről vagy munkáról. A webshopban forgalmazott darabok némelyike 100 vagy 50 százalékban újrahasznosított anyagból készült és olyan elismert gyártóktól származik, mint amilyen a Bach, a Deuter, a Fjällräven, a Thule és a Vaude.

A modellek eltérnek egymástól szín és méret tekintetében, de leginkább jellemző rájuk a nagyobb űrtartalom, a többrekeszes és párnázott kivitel, rendezőkkel, amikben biztonságosan helyezhető el a mobiltelefon, a kulcsok, az A4-es dokumentumok, a laptopok és még sok minden egyéb. A városi hátizsák fontos jellemzője továbbá, hogy vízlepergető az anyaga, és a párnázott hát-és vállpántoknak hála kényelmes a viselése.

A weboldalt működtető cég a hölgyek mellett az urakra is gondolt, így a webhelyen számos férfi városi hátizsák vár az érdeklődőkre. Ezeknél a design mellett, ugyancsak kiemelt szerepet kap a funkcionalitás és a nagyfokú terhelhetőség is, hiszen gyakori eset, hogy akár szerszámok is kerülnek a táskába.

A méret és a szín a férfi városi hátizsák esetében is igen széles skálán mozog, fellelhetőek a klasszikus fekete, sötétkék és bézs mellett, a modernebb árnyalatok is, mint például a piros, a citromsárga, a narancssárga, a zöld, akárcsak a fehér is.

Az ergonomikus módon kialakított vállpántokkal és hátlappal ellátott változatok kiemelten komfortosak, mivel csökkentett az érintkezési felület és ennek köszönhetően még a nyári melegekben sem jelent problémát a megfelelő szellőzés. A férfi városi hátizsák esetében a külső oldalzsebek különösen praktikusak, hiszen gyors hozzáférést biztosítanak a fontosabb és gyakrabban használt dolgoknak.