intim kehely

Az intim kehely csak előnyökkel jár

A menstruáció minden nőnek bizonyos szinten megnehezíti az életét. A tamponok, betétek helyes kiválasztása és megfelelő cseréje nem mindig egyszerű feladat. Az intim kehely éppen ezért egyre népszerűbb, a kényelmet és higiéniát előnyben részesítő hölgyek körében.

Talán elsőre kicsit furcsának tűnhet, de nagyon sok előnye van. Rendkívül könnyen alkalmazható, hosszútávon biztosít száraz és friss érzést. Az orvosi szilikonból készült csésze formájú eszköz a hüvelybe helyezve akár 12 órán át gondoskodik arról, hogy ne juthasson onnan ki semmi. Az intim kehely roppant biztonságos és tulajdonképpen semmilyen kellemetlen érzéssel nem jár. Egyszerűen csak kicsit gyakorolni kell és ráérezni a helyes használatára.

A temérdek előnyös tulajdonsága mellett persze az sem elhanyagolandó szempont, hogy az intim kehely kimondottan környezetbarát eszköz is. Gondoljunk csak bele, hogy egyetlen nő az élete során mennyi betétet és tampont termel, mint hulladékot. Az intim kehellyel ez szerencsére kiküszöbölhető.