Balatoni szállás kutyával

Balatoni szállás kutyával – tényleg nehéz találni?

A Balaton a magyarok egyik legkedveltebb belföldi nyaralóhelye, amit szinte kötelező jelleggel évről-évre meglátogatnak a legmelegebb hónapokban. Az állatbarátok egyik hőn áhított vágya a balatoni szállás kutyával, amiről elterjedt, hogy viszonylag nehéz találni.

Ez a tényként kezelt állítás az utóbbi időben nem biztos, hogy tényleg hiteles. A négylábú kedvencek ugyanis egyre inkább kezdenek a gazdikhoz annyira hozzánőni, hogy még a nyaralás alkalmával sem hagyják őket egyedül.

A különféle hotelek és szállodák pedig ehhez alkalmazkodva bővítették a profiljukat és már az állatbarát szobák is nagyobb számban megtalálhatók. A Fonyód szívében elhelyezkedő, prémium lakásokkal rendelkező Sunset Resort előszeretettel várja a négylábúakat is a gazdikkal.

A magyar tengernek is nevezett Balaton közelében pedig már több olyan strandot is megtalálhatunk, ami a kutyáknak is megengedi a fürdőzést. Ilyen például a Fonyódi Kutyás Strand, ahol a gazdik együtt élvezhetik nemcsak a napozást, hanem a strandolást is a kedvenceikkel.