védőkesztyűk

Igen sokrétűek a védőkesztyűk

A különféle munkaterületeken más-más munkavédelmi felszerelés van előírva és nagyon sok helyen kesztyűt is kell viselniük a munkavállalóknak. A védőkesztyűk rengeteg típusa ismert, vannak valódi marha-, sertés-, kecske- birkabőrből készült modellek, műanyagból, latex, nitril, neoprén, PVC és poliuretán anyagból, valamint alapra mártott kesztyűk egyaránt.

Mindegyiket más munkakörülmények között ajánlott használni, ahogyan a szabályzat előírja. Védőkesztyűk sokasága fedezhető fel a shop.zebrekm.hu webshop termékpalettáján, így a hatalmas felhozatalban mindenki megtalálja a céljainak leginkább megfelelő fazonokat.

A munkavédelmi előírásokat szigorú törvény írja elő, a munkáltató köteles biztosítani ezeket az alkalmazottaknak, ellenkező esetben komoly büntetésekre számíthat. A munkavállalók épsége, biztonsága függ attól, hogy a megfelelő munkavédelmi eszközöket használja. Ezek közé tartoznak a védőkesztyűk is, de a többi holmi is megvásárolható az említett webáruházból. A rendelés menete rendkívül egyszerű.