reiki kezelés

Reiki kezelés díjmentesen rendelkezésre áll

Az univerzum telve van rezgésekkel és azok által működik. Alvás közben raktározzuk el azt az energiát, amit onnan kapunk, majd ébrenlét alatt felhasználjuk. Egy reiki kezelés alatt megtapasztaljuk a felpezsdítő és gyógyító hatást, amikor a pozitív energia átjárja a testünket. Ez egy amolyan csatorna az ember és az Univerzum között, ahonnan korlátlanul érkezik az életerő energia.

Ha ezt kihasználjuk, nem lesz gond az egészségünkkel, testi és lelki téren sem. A reiki kezelés ideje alatt a szakember a fizikumával átadja nekünk a világegyetemből érkező egyetemes erőt, ami gyógyít minket. Persze ennek a működése tanfolyamon is megtanulható, hogyha részesei akarunk lenni, az úgymond életerő energiával beavatott embereknek.

Nem szükséges semmiféle adottság vagy orvosi gyakorlat, mert képesek vagyunk átvenni ezt a tudást. A reiki kezelés egyébként díjtalanul is elérhető, csak meg kell keresnünk online azt a helyet, ahonnan a beavatott emberek képesek számunkra küldeni azt és jobbá tenni vele az életminőségünket.